Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


XVIII.rész - VÉGE - Egy vámpír életének utólsó fejezete

 

( Kanon ismét elhajította a körpengét, de most  a célpont nem Yume hanem Nova volt. Nova azonban ezt a támadást nem közvetlenül a pengéjével hárította, hanem a penge különlegese képességével. Ennek a képességnek az  a lényeg, hogy bármit képes átvágni, úgy, hogy azt senki sem veszi észre. A körpenge is hasonló képességgel rendelkezik, de mivel ő látható ő nagyon kemény anyagból készült, bár Nova nem tudta elpusztítani, eltéríteni sikerült, és a körpenge visszarepült Kanon úrnőhöz. Nem látszott az arcán különös félelem. Szétszedte a fegyvert, amik külön-külön is önálló fegyverek voltak. Nem vették fel ártalmatlan legyező formájukat, inkább még félelmetesebb pengég sorakoztak rajta, amitől ismét kör alakja lett.)

-Lássuk mire mész ezekkel Nova!

(A két kisebb fegyver ismét Nova felé száguldott. Sokkal gyorsabbak voltak az előzőnél és alig látszódtak. Nova kivédte az egyiket, azonban a másik Yume felé repült. Mikor eltérítette az elsőt Kanon úrnő felé irányította, majd Yuméhoz sietett, és mielőtt a penge Yuméhoz ért volna Nova felkapta őt és elugrott vele. A penge pedig beleállt a falba. A fegyver, amit Nova Kanon úrnő fel irányított vissza annyira elfoglalta a figyelmét, hogy észre sem vette, hogy Nova közben annyira közel került Kanon úrnőhöz amilyen közelről Nova már életveszélyes. Kanon elhajolt  a fegyvere elől, ami beleállt a falba, rögtön utána pedig Nova támadt rá a láthatatlan pengével. Csak, hogy Kanon ösztönei jók, könnyedén kitért a támadás elől és fegyver híján ököllel ütötte meg Novát.)

Nova:

-Yume most!

Yume:

-Igenis Nova! Ég veled Kanon úrnő!

( Yume akkor már csak a megfelelő pillanatra várt, a jelre, amit Nova adott neki. Meghúzta a ravaszt, ami egyenesen Kanon úrnő szívébe fúródott. Kanon még Yumére nézett utoljára, majd mielőtt még holtan esett volna össze gúnyosan mosolygott.)

Kanon gondolja:

Nem hiszem el, hogy ilyen könnyen győztek le engem!

Helyszín: Osakia Ginázium udvarán

Nanami:

-Yume! Yume!

(Yume felnézett Nanami hívására és elmosolyodott. Közben Saya is megjelent, aki Yume karjaiba vetette magát. Elnevették magukat, közben pedig a becsöngő hangja is felzendült, ami betöltötte az egész udvart. Nanami és Saya előre rohant, de Yume nem mozdult, majd hátrapillantott. Az iskola kőkerítéséhez nekidőlve ott állt Nova, mellette a kerítésen ülve pedig Tayuya. Mosolyogva intett nekik, akik visszaintegettek.)

Saya, Nanami:

-Yume nem jössz?

Yume:

-Ö megyek! Várjatok meg!

Yume meséli:

-Train halála és a Kanon úrnővel folytatott hartc óta egy év telt el. Most kezdem a harmadik az Oszkai Gimnáziumban, annyi különbséggel, hogy tavaly óta, Nova és Tayuya is beiratkoztak a sulinkba. Ami pedig téged illet Train, remélem, várni fogsz rám, míg az életem lepereg, mert én soha nem foglak elfelejteni téged. Azt akarom, hogy tudd, én mindig veled leszek, mert nekem csak is te kellesz. Mert a mi szerelmünk a túlvilágon is tart.

 

Vége!

Írta: Raposa Vivien /Yume/ (Szerkesztő)

 
 

 

Profilkép
Facebook

Elérhetőség

Raposa Vivien

Pécs,Újhegy


Facebook-on: Raposa Vivi

vivu95@freemail.huArchívum

Naptár
<< Június / 2019 >>


Statisztika

Online: 6
Összes: 733043
Hónap: 8906
Nap: 297