Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


XIV.rész - Az oltalmazó vámpír

Yume:

-Remélem el lehet ezeket a lényeket pustítani csak fizikai támadásokkal.

(Yuménak sikerült mind a három kígyót elválasztani az árnyékától,miközben ezekkel a kígyókkal harcolt Joshua sem tétlenkedett, még több kígyót idézett az árnyföldről akik körbe vették. Az előző három kígyó is csatlakozott a többihez, hogy egy egységes támadást intézzenek Yume ellen. Yume ezzel a túlerővel már nem tudott mit kezdeni. Egy ideig ellen állt, de viszonylag gyorsan körbe tekeredtek a testén a kígyók.)

Csata: Nova és Train

Nova:

-Úgy látszik csak ketten maradtunk.

Train:

-Nekem ebből elegem van. Elmegyek, és ne állj az utamba.

(Train a zsákutca fala felé fordult)

-Szívesen csatároznék veled, de még meg kell, védjek valamit.

(Train néhány lépést tett a fal felé, amikor Nova ketté vágta azt.)

Nova:

-Nem mehetsz el még Train csak az után, amikor meghaltál, de akkor már nem igazán kéne valahova is menned!

Train:

-Nem áll szándékomban meghalni, csak akkor ha, megmenthetem ezzel őt.

Nova:

-Undorodom tőled! Soha nem gondoltam volna, hogy egy gyenge ember miatt árulod el a fajtádat.

Train:

-És te, elárutad a vámpírokat amikor beléptél a KIRÁBA. Beléptél egy olyan csoportba, akinek mindegy volt, hogy kit ölnek meg embert vagy vámpírt csak gyílkólhassanak. Szerintem pedig ez undorító!

Nova:

-Elegem van én azt az utat választottam, de te még lejjebb süllyedtél, mint én, eddig mindig te voltál a tökéletes, akit éljeneztek! Bekerültél Kanon úrnő testőrségébe én pedig semmit sem kaptam, de most én vettem át a helyed ehhez mit szólsz?

Train:

-Nem érdekel engem az a cím. Most már csak egy dolog érdekel, hogy Yume biztonságban legyen!

Nova:

-Tudod régen a barátom voltál, de ez az érzés mindig kis gyűlölettel párosult. Mára már csak a gyűlölet maradt, és, hogy most végre megölhetem azt az embert aki mellett mindig alul maradtam! Olyan megalázó volt, de ennek most itt véget vetek.

( Nova befejezve a mondatát Trainre rontott. A kardjával Train felé vágott, Train pedig előrántotta a kaszát kivédte a csapást, majd ellökte magától Novát. Amíg Nova a levegőben volt Train használta a Pokol sárkány második szintjét. Nova maga elé rántotta a kardját, hogy átvágjon a támadáson, de ez nem is volt olyan könnyű, hisz Train nem csak egyet indított útnak, hanem egymás után többet is tökéletes pontossággal! Nova kikerült ebből a támadáslácból és a kardját elvékonyította és meghosszabbította! Támadni akart még hozzá Train lábait célba véve. Train elugrott a hihetetlen erejű támadás elől, ami a földbe becsapódva kábé olyan egy vagy másfél méteres lyukat hagyott. Train ezúttal a Pokol sárkány legerősebb formáját hozta létre, egy harmadik szintű támadást. Nova igaz maga elé rántotta a kardját, egy kis ideig ellen is állt a sárkánynak, azonban egy harmadik szintű támadás hihetetlen erőt hordoz magában. Novát frontálisan érte ez a támadás. Bár túlélte súlyosan megsebesült, ezek után is harcolni akart. Nehezen, de sikerült lábra állnia.)

Nova:

-Hidd el Train ennyire könnyen nem lehet engem legyőzni!

( Nova iszonyú haraggal a szemében a kardját Trainre szegezte. Feltett szándéka volt, hogy ezúttal szívesen leszúrja Train. Train azonban kiverte a kardot a kezéből, amit még röptében megfogott és a saját kardjával szúrta le a barátját. A kard mélyen beleszúródott Nova testébe.)

Train súgja:

-Én mindig a barátomként fogok tekinteni rád. Ég veled Nova.

(Train kihúzta a kardot Nova testéből, majd a földre fektette az eszméletét elvesztett barátját. Szíve szerint mellette maradt volna, de most sietnie kellett, mert az, akit a legjobban szeret bajban van.)

Csata: Yume - Joshua - Tayuya

(A kígyók Yume testén egyre jobban körbe tekeredtek, közben egyre jobban szorították. A szorítás olyan nagymértékű volt, hogy ordibálni vagy sikítani sem tudott. Közel volt hozzá, hogy elvessze az eszméletét az oxigén hiány miatt. Amikor már a szemei is lecsukódtak Train jutott az eszébe. Minden olyan élmény, amit együtt töltöttek és, hogy olyankor volt a legboldogabb, de ha most meg hal nem lehet Trainnel soha többé. Ez a gondolat adott neki erőt ahhoz, hogy visszanyerje az eszméletét. A szorítás egyre erősebb volt, azonban a fájdalom ellenére még sem ejtette el a pisztolyát, sőt ugyan olyan erővel szorította továbbra is. A fegyvert nagyon lassan Joshuára szegezte. A keze remegett, így célozni sem tudott rendesen. Csak az ösztöneire hagyatkozva Joshuára lőtt. A lövés, amit leadott elegendő volt ahhoz, hogy Joshua koncentrálása meggyengüljön, így a szorítás is gyengült. Yuménak sikerült a pisztolya segítségével kiszabadulnia a szárnykígyók fogságából, majd kihasználva a zűrzavart emberhez képest hihetetlen gyorsan Joshua mellé került. Kivételesen nem a pisztolyát használta, hanem megpróbálta letaszítani egy rúgás segítségével. Azonban mielőtt eltalálhatta volna a kígyó a farkával gyomron verte. Yume a fal felé sodródott nagy erővel és sebességgel. A becsapódás más milyen volt, mint amire számított. Egyáltalán nem érezte, mintha valami fura dologra érkezett volna. Csak akkor jött rá, hogy mi történt a mikor kinyitotta a szemét. A fal,, aminek neki zuhant mélyen behorpadt és megdőlt, csak, hogy nem Yume csapódott a falnak, hanem Train. Ő még az utolsó pillanatban Yume mögé állt és saját testével védte, hogy ne essen bántódása. Yume mikor megpillantotta Traint, ahogy miatta elszenvedte az t az ütést, megijedt. Fogalma sem volt, hogy életben van- e még vagy meghalt. Train nem mozdult!)

Yume:

-Train! Ébredj fel ,kérlek!

( Elmúlt fél perc, majd egy, majd kettő és Train nem kelt fel.)

-Train nem mehetsz el, ne hagy itt!

Train:

-Ne aggódj, még nem mehetek sehová. Ilyen könnyen nem halok meg!

(Yume öröm könnyeket, hullajtva szinte Train nyakába ugrott.)

Yume:

-Úgy örülök, hogy életben vagy!

Train:

-Yume jól vagy? Ugye nem sérültél meg?

Yume:

-Jól vagyok.

Train:

-Sajnálom, hogy ekkora veszélynek tettelek ki, nem gondoltam volna, hogy nem tudom megakadályozni, hogy ne kövessenek.

 

 
 

 

Profilkép
Facebook

Elérhetőség

Raposa Vivien

Pécs,Újhegy


Facebook-on: Raposa Vivi

vivu95@freemail.huArchívum

Naptár
<< Június / 2019 >>


Statisztika

Online: 5
Összes: 733043
Hónap: 8905
Nap: 295