Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


XIV.rész - Az oltalmazó vámpír 2

Yume:

-Én nem bánom, így legalább nem kellett elutazzak egyedül nélküled.

Train:

Yume szeretném, ha a háttérben maradnál. Én elintézem ezt a kettőt.

Yume:

-Rendben van!

(Train lefojtotta magáról Yume kezeit és felállt. A kaszát előrántotta és maga elé tartva rohanni kezdett. Egy vágással ketté vágta azt a kígyót amin Joshua ült. A kígyó elhalványodott majd eltűnt, Joshua pedig ismét érzelem mentes tekintetét szegezte Yuméra, majd Trainre. Aztán hihetetlen mennyiségű kígyó jelent meg. Kisebbek, nagyobbak, egyesek Jushuára tekeredtem, mások Joshua köré rendeződtek.)

Joshua:

-Támadás!

( A támadás szóra a kígyók megindultak. Train kasza pengéjét hírtelen lángok borították el.)

Train:

-Pokolpenge!

(Train lecsapott a pokol pengével a támadás hatására az összes árnykígyó megsemmisült, sötét füstöt hagyva maguk után. Amíg a füst nem szállt, addig Train gyorsan a Pokolsárkány technikát alkalmazta. A hatalmas tűzsárkány egyenesen Joshua felé tartott. Joshua még időben észrevette a sárkányt és maga elé idézett egy lényt, ami felülmúlta az eddigi összes kígyót, amit megidézett, aki a pokolsárkány csapásától rögtön semmivé lett. Feláldozta Joshua! A köd feloszlott, Yume észrevette, hogy hiába sikerült kivédenie ezt a támadást Joshuának komoly sérüléseket szenvedett el. Fáradt is volt a sok idézéstől!)

Yume gondolja:

-Ez az! Ha továbbra is így fog menni Train fog nyerni!

(Joshua Tayuyára nézett, aki értette a célzást. Összeérintette mind két tenyerét maga előtt és lehunyta a szemét. Tayuya körül kék aura jelent meg, ami Joshua köré vándorolt szép lassan. Joshua sebei hihetetlen gyorsasággal begyógyultak és az ereje is visszatért.)

Joshua:

-Most kezdődik az igaz harc Train!

 
 

 

Profilkép
Facebook

Elérhetőség

Raposa Vivien

Pécs,Újhegy


Facebook-on: Raposa Vivi

vivu95@freemail.huArchívum

Naptár
<< Június / 2019 >>


Statisztika

Online: 11
Összes: 733050
Hónap: 8911
Nap: 295