Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


XIII.rész - Az érzékelő és az árnyidéző vámpír 2

Nova mondja:

-Tayuya én kitörök innen, te addig keresd meg a lányt, és ha megvan mennyetek utána és öljétek meg!

Tayuya:

-Ezer örömmel!

(Tayuya az érzékelő képességével képes megmondani bárkinek a tartózkodási helyét két km-es távolságban. Yume helyzetét könnyen megtalálta, hisz még az ötszázas távolságot sem lépte túl. Közben Nova előhúzta a kardját. Nova kardpengéje elég érdekes, képes a környező levegőt összegyűjteni és a kard pengéjébe sűríteni. A kard pengéje ilyenkor megváltozik. A kard magába építi a szél részecskéket és ez által meg nő és elvékonyodik. Képes lesz mindent kettévágni, beleértve Train erős tűzbörtönét is akár egyetlen vágással is.)

Nova:

-Meg van?

Tayuya:

-Igen.

Nova:

-Indulás!

Train:

-Nem mentek ti sehová. Pokolsárkány második szint!

(Train a pokolsárkányt először Nova felé irányította, hogy megtévessze az utolsó pillanatban irányt változtatott, kikerülve Novát, Tayuyára támadt. Tayuya nem tudta volna kivédeni a Pokolsárkányt, de egy hatalmas fekete kígyó megállította, semmivé foszlatta. A kígyó Joshuához tartozott. Képessége, hogy az árnyvilág kígyóit irányítani tudja. Akit most megidézett az-az árnyékvilág urának a leszármazottja. Egy olyan lény, aminek soha nem kellett volna megjelenjen az emberi világban. Aki olyan fenségesen mered az ellenfélre, hogy a puszta tekintete elég lenne ahhoz, hogy bárkit megöljön. Joshua, Train szemébe nézett, majd megfordult.)

Joshua:

-Tayuya mutasd az utat.

(Tayuya bólintott, majd felugrott a kígyó hátára Joshuát követve. A kígyó pedig felrepült abba az irányba ahol Yume van.)

Helyszín: A pályaudvarra vezető út

(Yume egyenesen a pályaudvarhoz vezető úton szaladt amilyen gyorsan csak tudott. Közben a szíve majd kiszakadt a helyéről. Nem akarta ott hagyni Traint, főleg nem felülni egy vonatra és elmenekülni miközben ő az életéért küzd.)

Tayuya:

-Ott van! Ki megy te vagy én?

Joshua:

-Ez egyértelmű. A képességeidet csak akkor veszem hasznát a harcban, ha te itt maradsz és koncentrálsz. Az árnykígyó majd meg véd, neked nem kell foglalkoznod, hogy mi történik a harc során. Te biztonságban leszel.

(Joshua leugrott az árnykígyóról egy másikra. Ez a lény sokkal kisebb volt, mit az előző. Joshua egyszerre nem csak egy kígyót tud megidézni, hanem több tucatot, különféle méretekben. Ahogy ráült a kisebb kígyóra, újabb kígyókat idézett, azok végig futottak a kezén és Yume felé haladtak. Yume megérezte a veszélyt és valahogy sikerült neki kikerülni a kígyók támadását.)

Joshua gondolja:

-Lehet ügyesebb, mint gondoltam, de akkor sem eléggé.

(Yume miután elkerülte a kígyókat az állomás felé vette az irányt ismét, arra gondolva, hogy ha ki ér a tömegbe Joshua nem fogja ott megtámadni. Joshua azonban elé került. Yume akkor Joshua szemébe nézett, de a tekintete teljesen üres volt, semmi érzelmet nem takart. Megidézett három darab hosszúkás kígyót. Ezek nem tudtak repülni, viszont gyorsan siklottak a földön. Yume igyekezett nem mutatni a félelmét, bátran előrántotta a fegyverét és egyesével rálőtt mindegyikre. A kígyók a lövés miatt szertefoszlottak,de nem űüntek el végleg, úgy látszott, hogy Yume lövedékei egyáltalán nem voltak rájuk hatással. Az árnylények könnyedén el tudtak bújni bárki vagy bármi árnyékában. Ez esetben is ez történt. A kígyók annyi árnyék közül Yume árnyékában rejtőztek el és árnyékként kúsztak fel Yume lábán. Yume észrevette, a pisztolyával eltalálta az egyik kígyót, kettévált az árnyékától és elrepült.)

Yume gondolja:

-A vámpírpusztító golyók nincsenek rájuk hatással, hisz ők nem vámpírok, de a fizikai támadások hatással vannak rájuk, de hogyan lehet őket teljesen elpusztítani?

 
 

 

Profilkép
Facebook

Elérhetőség

Raposa Vivien

Pécs,Újhegy


Facebook-on: Raposa Vivi

vivu95@freemail.huArchívum

Naptár
<< Június / 2019 >>


Statisztika

Online: 6
Összes: 733043
Hónap: 8906
Nap: 297