Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


VIII.rész - Az új vámpír ellenség 2

Yosei:

-Itt az ideje, hogy feladd Yume! Lásd be semmi esélyed ellenem!

Yume gondolja:

-Lehet, hogy tényleg semmi esélyem ellene?

-Jaj mit csináljak?

(Yosei nem igazán várt választ a kérdésére, így nem sok gondolkodási időt hagyva Yuméra támadott.)

Yosei:

-Angyalok Pengéi!!!

(Yosei ismét a második szintű képességét használta inkább a távolsági harcot választotta. Yume a felé repülő pengék elől nem tudott elhajolni, amik 2 igen mély vágást hagytak Yume jobb kezén, amik nagymértékben elkezdtek vérezni. Yume a másik kezével a sebéhez kapott, de az arcán egyáltalán nem jelentkezett fájdalomérzet csak eltökéltség, amit még úgy is tisztán lehetett érezni, hogy a tekintete nem is látszott.)

-Látod Yume semmi esélyed sincs ellenem!

(Yume szépen lassan felállt és mind a két kezével megmarkolta a fakard markolatát és Yosei felé szegezte azt.)

-Most meg mit tervezel?

(Yume nem válaszolt.)

-Hát akkor legyen, most azonnal megöllek!

(Yosei fogta a késeit és felugrott a levegőbe velük, majd Yume felé hajította őket. Yume először nem mozdult, majd az utolsó pillanatban vámpírokat megszégyenítő sebességgel tért ki előlük és haladt Yosei felé. Yosei folyamatosan sorozta Yumét, de semmi hatása nem volt. Yume a legtöbbjét elkerülte, de olyan is volt, amit a fakardjával védett ki. Ahogy Yosei közelébe ért Yume elhajította a kardját és az öklével megütötte Yosei arcát és belemarkolt a nyakába, a levegőbe emelte és jó néhány másodpercig  úgy tartotta. Közben Trainnek is sikerült utolérnie Yumét, de a sebe még mindig nagyon vérzett. Train nem akart hinni a szemének, amikor meglátta Yumét ahogy Yosei torkát szorongatja.)

Train:

-Yume!!!

(Yume Traire pillantott. Majd az arcán lévő teljes üresség átváltott meglepődöttségre és ahogy Yoseire pillantott kiült az arcára a félelem saját magától. Mikor elért a tudatáig, hogy ő majdnem megölt valakit, még ha az a valaki egy vámpír és meg akarta ölni hidegvérrel, még ha tudta is, hogy ő nem habozott volna megtenni, hogy Train az övé legyen. Yume elengedte Yosei nyakát, aki a földre esett, Yume pedig Yosei mellé a földre rogyott. A kezeit figyelte amivel, majdnem kioltott egy életet. Train gyorsan odarohant Yuméhoz átkarolta és hátrább vitte, hogy minél távolabb legyen Yoseitől. Yosei pedig a nyakát fogva Trainre, de főleg Yuméra bosszúálló pillantást vetett mintha csak azt mondaná, hogy ezt még megkeserülitek, mert meg foglak ölni titeket, téged is Train. A pillantás után megfordult majd menekülőre fogta, de mielőtt elmenekülhetett volna Yume számára ismeretlen alak tűnt fel a hátuk mögül aki Yosei elé kerülve a saját kezével lyukat ütött Yosei gyomrába)

Nova:

-Elbuktál Yosei. Rád már nincsen szükségünk.

Yosei:

-Nova miért?

(Yosei kihúzta a karját Yosei gyomrából, majd a földre lökte, aki szinte rögtön eszméletét vesztette. Nova Trainre és Yuméra pillantott.)

Nova:

-Örülök a találkozásnak Train!

 
 

 

Profilkép
Facebook

Elérhetőség

Raposa Vivien

Pécs,Újhegy


Facebook-on: Raposa Vivi

vivu95@freemail.huArchívum

Naptár
<< Június / 2019 >>


Statisztika

Online: 11
Összes: 733059
Hónap: 8913
Nap: 296