Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


IX.rész - Egy vámpír átka

Nova:

-Örülök a találkozásnak Train!

Train:

-Én nem igazán!

Nova:

-Most miért? Hisz olyan régen láttuk egymást én drága társam!

Yume:

-Társam? Ki ő neked?

Train:

-Régen mikor őrzőként szolgáltam Kanon úrnőt Nova volt a társam és a legjobb barátom, de kilépett az őrök közül és beállt a KIRÁBA. A Kira tagjait nem érdekli semmi csak a gyilkolás és a pusztítás.

-Nekik mindegy, hogy vámpír vagy ember, ami az útjukba kerül, azt megölik.

-Nem csoda, hogy hidegvérrel megölte Yoseit.

-Mond, csak meddig süllyedsz még Nova?

Nova:

-Nem tudom, egyszerűen jól esik mások életét elvenni, élvezettel tölt el!

-Egyébként már nem vagyok a Kira tagja. Azok a bolondok ki akartak, békülni a vámpírokkal és az emberekkel és szolgaként akartak létezni, de én inkább megöltem őket. Utána meg vissza, tértem Kanon úrnőhöz és a tanácsosa lettem.

-Sajnálattal hallottam, hogy elárultál minket, de utána eszembe jutott, hogy megölhetlek.

-Vajon milyen érzés lehet megölni a legjobb barátomat?

Train:

-Elég ebből Nova!

-Nem akarom hallgatni, hogy még miket követtél el, de megnyugodhatsz, ha arra kerül, a sor nem fogok habozni és megöllek!

-Akkor végre felszabadulhatsz az alól, amitől nem tudtalak megmenteni, ami elragadta a legjobb barátomat!

Nova:

-Megható!

Train:

-Elég legyen ebből Nova!

(Train az eddig a háta mögött pihent kaszáját maga elé lendítette.)

-Változz!

(Az eddig egy ember nagyságú kasza pengéje még hatalmasabbá változott.)

-Pokolsárkány!

(Train a kaszával a levegőbe vágott és egy hatalmas vörös energia hullám hagyta el a kaszát. Mikor még kellő energia hagyta el a kaszát felvette a sárkány alakját is és úgy haladt egyenesen Nova irányába.)

Nova:

-Csak így rögtön a legerősebb támadásoddal kezdesz?

(Nova előhúzta a kardját az oldalára erősített tokjából. Maga a kard nagyon kis vékony volt, szinte nem is gondolná az ember, hogy bármi esélye lenne egy ilyen nagy erejű támadással szemben. Talán még életlennek is tűnt, hogy ha jobban megnézte az ember Nova kezében, viszont mikor a sárkány Nova elé ért és neki ütközött a kardnak megállt és nem tudott tovább haladni. Nova a kardot az élével a sárkány feje felé fordította és kettévágta azt. A valaha olyan hatalmasan tündöklő sárkány pirosas fekete színe szépen lassan eloszlódott Nova mögött apró kis fénygömbönként. A látvány káprázatos lett volna, ha nem Train támadását fosztották volna meg ragyogásától és Nova habozott volna még egy kicsit a következő támadásával. Nova a vonat tetejére ugrott, ami továbbra is haladt előre, mintha mi sem történt volna.)

- Hú ez közel volt!

-Nem gondoltam volna, hogy rögtön a Pokol  sárkányt zúdítod rám. Bár ahogy észrevettem ez nem a legerősebb formája volt.

Nova gondolja:

-Még szerencse!

Nova:

-Ne aggódj Train még találkozunk!

Train:

- És eltűnt, ahogyan szokott.

-A sebem!

Yume:

-Train kérlek, ne mozogj!

Train:

-Várj egy kicsit Yume!

Train arrébb rakta az öléből Yumét és a sebei ellenére felállt és Yoseihez sétált. Oda hajolt hozzá és felemelte a fejét. Yosei még nem halt meg, de már nem volt benne sok élet.)

-Yosei!

Yosei:

-Sajnálom Train én csak azt akartam, hogy velem légy! Emlékszel, amikor még kislány voltam és eltévedtem az erdőben. Nem igazán tudtam magamat megvédeni semmitől, és amikor igazán bajban voltam, mert a saját fajtámból akart megölni valaki, te mentettél meg. Azóta akarok veled lenni. Azóta gondollak téged a hősömnek és azóta, vagyok beléd szerelmes! Kérlek vigyázz magadra Train!

(Train lehajtotta a fejét, Yume pedig aki mellette állt bátorítóan megszorította a vállát, hogy éreztesse vele, hogy ő mindig ott lesz neki és mellette fog állni bármi is történjék!)

Train:

-Meghalt.

Train:

 
 

 

Profilkép
Facebook

Elérhetőség

Raposa Vivien

Pécs,Újhegy


Facebook-on: Raposa Vivi

vivu95@freemail.huArchívum

Naptár
<< Június / 2019 >>


Statisztika

Online: 5
Összes: 732643
Hónap: 8940
Nap: 290